40 تجربه از رتبه های برتر کنکور

40 تجربه از رتبه های برتر کنکور

استفاده درست از تجربیات رتبه های برتر کنکور، یکی از مهمترین و اساسی ترین عوامل موفقیت هر فردی به شمار میاد. در سال کنکور داشتن تجربه یا راهنمایی گرفتن از شخصی که تجربه بالایی در زمینه کنکور داره، می تونه تاثیر خیلی خیلی زیادی روی موفقیت شما بذاره. همیشه و همه جا می گن راه موفقیت رو باید از اون هایی یاد بگیری که قبلا این مسیر قبولی رو طی کردن.

در این مقاله قصد داریم از تجربیات 40 رتبه برتر کنکور با شما صحبت کنیم. این افراد توصیه هایی برای شما دارن که میتونه زمینه ساز موفقیت شما در آزمون های آزمایشی مثل قلمچی، گاج، گزینه 2و … و همینطور کنکور سراسری بشه.

امیر حسین شیخ ممو رتبه 144 رشته تجربی منطقه 3

من معمولا بعد از آزمون استراحت میکردم و فرداش تحلیل آزمون رو شروع میکردم. تمام سوالات رو دوباره بررسی میکردم. پاسخ تشریحی رو برای سوال های درستم میخوندم که شاید یک راه حل بهتر یا نکته جدیدی یاد بگیرم. سوال های غلط و نزده رو هم دوباره حل میکردم و بعد پاسخشون رو میخوندم. و در آخر درصد ها و تراز هر درسم رو با آزمون های قبلم مقایسه میکردم تا از میزان پیشرفتم رو بسنجم.

علی محمدزاده شبستری رتبه 13 ریاضی منطقه 1

سعی میکردم همه چیزو ثبت کنم. خودم براشون جدول طراحی میکردم. برای مباحثی که هر هفته قرار بود بخونم و برای تحلیل نتیجه هر آزمون یک برنامه کامل داشتم و تک تک سوالات رو داخلش ثبت میکردم. بعد هر آزمون که بر می گشتم تحلیل کلی خودم از آزمون قبلی رو مرور میکردم و با آزمون جدید مقایسه می کردم.

مهشید روزه‌دار رتبه 32 انسانی منطقه 2

من یک دفتر تهیه کرده بودم و برنامه هر هفته ام رو توی اون می نوشتم. شب ها هم قبل خواب چک می کردم که چقدر طبق برنامه عمل کردم. اگه ساعت کم یا زیاد بود سعی می کردم برای هفتههای بعدی نقاط ضعف رو برطرف کنم.

سبا رضایی رتبه 3 تجربی کشور

من درسال های دهم و یازدهم فقط از یک منبع استفاده می کردم. اما در سال دوازدهم برای هر سه پایه چند منبع داشتم. اول برای تسلط و فهم بهتر درس از منبع ساده تر شروع می کردم. در مرحله بعدی برای مفهومی تر کار کردن مبحث سراغ منبع دوم که قوی تر بود می رفتم.

محمدرضا رحمتی رتبه‌ 8 زبان کشور

من پس از شرکت در کلاس ها، مباحث تدریس شده و سوالات حل شده معلمم رو دوباره می خوندم و حل میکردم. بعد برای اینکه به تسلط کامل برسم، از منابع مختلف تست حل می کردم. بعد از شرکت در آزمون‌، قسمت هایی که مشکل داشتم رو با کمک معلم یا کتاب های کمک آموزشی برطرف می کردم.

علیرضا مسلمی رتبه‌ 8 منطقه‌ 3 ریاضی

سعی می‌کردم هر طور که شده روی تک‌تک درس‌ها تمرکز داشته باشم. نمی خواستم اجازه بدم هیچ کدوم از درس‌ ها تبدیل به نقطه‌ی ضعفم بشن. در کنار خوندن دروس دوازدهم، کار کردن و مرور درس های پایه رو هم توی برنامه خودم داشتم.


مطالعه کنید

سبحان لطفی رتبه‌ 10 ریاضی کشور

تابستان سال دوازدهم شروع به فکر کردن در مورد ترتیب دفترچه ‌ها و مدیریت آزمون و اجرای روش ‌های مختلف کردم. دو سه تا آزمون که گذشت به روش ایده‌آلم رسیدم و بعد از اون تا کنکور با همون روش پیش رفتم.

شایان بقایی‌نژاد رتبه‌ 9 ریاضی کشور

برای اینکه استرس و نگرانی نداشته باشم، دائما سعی می‌کردم از مشاوره های معلم و مشاور و تحلیل و بررسی آزمون‌ ها نهایت بهره رو ببرم. برای مدیریت زمانم هم از روش زمان ‌های نقصانی استفاده کردم.

رضا نوری رتبه 8 تجربی کشور

برنامه مطالعه من در سال کنکور به این صورت بود که هفته اول تا روز دوشنبه و سه شنبه درسنامه می خوندم و تست آموزشی می زدم. از چهارشنبه تا دوشنبه هفته دوم وقتم رو صرف تست زنی و تسلط به مباحث می کردم. سه شنبه و چهار شنبه هفته دوم رو هم مرور مباحث رو انجام می دادم.

سبحان لطفی رتبه 10 ریاضی کشور

برای یادگیری اولیه مباحث عجله نمی کردم. سعی می کردم با تکرار مداوم با مباحث کم کم آشنا بشم. سعی می کردم از فرمول های فرعی برای تسریع پاسخگویی استفاده کنم. در جلسه آزمون وقتی بررسی مجدد فرمول ها و ریزه کاری های سوالات حل شده ام تموم میشد، میرفتم سراغ تست های علامت زده ام. اینجوری تعداد غلط هام رو کاهش می دادم.

نکته : تحلیل آزمون موضوعی هست که خیلی از دانش آموزان از آن فراری هستن. اما با دقت به صحبت رتبه های برتر کنکور، یکی از مهم ترین کارهای یک کنکوری، تحلیل آزمون هست. شاید در ابتدا تحلیل آزمون کار وقتگیری به نظر بیاد، اما با کمی تلاش و صبر کم کم تبدیل به یک عادت مفید خواهد شد.

محمد مهدوی تراکمه رتبه 5 منطقه 3 انسانی

میانگین ساعت مطالعه من در تابستان 8 ساعت بود. در سال دوازدهم و وقتی که مدرسه ها شروع شد به 10 ساعت رسوندمش و در دوران جمع بندی ساعت مطالعه من 12 ساعت بود.

سینا مهدوی رتبه‌ 10 منطقه 2 ریاضی

ساعت مطالعه‌ من به طور میانگین 10 ساعت در روز بود. روش مطالعه ام به این شکل بود که اول درس‌ ها رو با دقت مطالعه می کردم و بعد از مطالعه، تست می زدم. اگه مبحثی راحتی بود یا مشکلی در اون نداشتم، تست های آسون یا متوسط مبحث رو یکی در میون می زدم. در این مباحث فقط تست های سخت رو حل می‌ کردم.

علیرضا حیدری رتبه 16 منطقه 1 انسانی

در سال دوازدهم ۲ استراتژی خاص رو از همون تابستان تا آخر سال پیاده کردم که به نظر خودم خیلی موثر بود. اولین استراتژی من این بود که اگه قرار بود ۹۰ دقیقه مطالعه داشته باشم، حدود ۱۵ دقیقه اولش رو به مرور مطالب قبلی اختصاص می دادم. با این کار هم استرس فراموشی مطالب از بین می رفت و هم یک درس تا آخر سال حدود 14 مرتبه مرور می شد. دومین استراتژی من دفتر تحلیل آزمونم بود. نکاتی که در اون آزمون برام مهم بود رو توی این دفتر یادداشت می کردم. این کار مخصوصا در هفته های آخر واقعا به من کمک کرد.

امیر حسین حسینی رتبه 8 منطقه 2 تجربی

من در سال کنکور بیش ‌تر تمرکزم بر تست زنی بود. با این کار اشتباهاتم رو شناسایی می کردم تا بتونم سر فرصت اون ها رو برطرف کنم و در آزمون بعدی نتیجه بهتری بگیرم.

پوریا غفاری رتبه‌ 5 ریاضی کشور

من اول درسنامه کتاب کمک درسی رو می خوندم. بعد از اون کتاب درسی رو مطالعه می کردم. در مرحله آخر سراغ  تست میرفتم. برای مرور هر درسی، چند بار کتاب درسی رو مطالعه می کردم بعضی تست های نشان دار رو  دوباره حل می کردم.

زینب غلامعلی زاده رتبه 9 منطقه 3 انسانی

من 60 درصد زمانم رو به تست زنی و آزمون اختصاص می دادم و 40 درصد رو صرف مطالعه می کردم. ساعت مطالعه روزانه من هم چیزی بین 9 تا 10 ساعت بود.

بهترین-روش-یادگیری

پارمیس تقی زاده رتبه 4 منطقه 1 تجربی

من ساعت مشخصی برای مطالعه نداشتم. به این دلیل که حس می کردم اگه ساعت داشته باشم تمرکزم رو ازدست میدم. به همین دلیل بیشتر بر اساس برنامه ای که بر اساس آزمون ها داشتم مطالعه می کردم.

بهار قاسمی رتبه 9 منطقه 3 ریاضی

من در سال کنکور 10% وقتم رو درسنامه می خوندم. 80% رو تست می زدم و 10 درصد باقی مونده رو هم از خودم آزمون زمان دار می گرفتم.

پرهام پورقاسمی رتبه‌ 7 انسانی کشور

من به طور میانگین قبل از عید روزی 5 ساعت درس می خوندم. این روند تا عید ادامه داشت ولی بعد از ایام عید 6 تا 7 ساعت در روز درس می خوندم.

دنیا دیانتی‌پور رتبه 8 منطقه 3 تجربی

در تابستان تمام دروس رو پیش خوانی کردم و مشغول مطالعه درسنامه ها و کتاب درسی بودم. علاوه بر این ها با تست زدن خودم رو امتحان می‌ کردم. در طول سال هم بیشتر وقتم رو به تست زدن اختصاص دادم و سعی می‌ کردم اشتباهاتم رو کاهش بدم.

فاطمه حقیقی اصل رتبه 4 منطقه 3 زبان

اگه بخوایم به طور کلی در نظر بگیریم من بیش ‌تر تکیه به تست و نکته نویسی داشتم. البته درسنامه هم مطالعه می‌کردم اما تمرکزم بیشتر روی تست زنی بود. چون اعتقاد داشتم تست زنی بیشتر توی یادگیری من تاثیر می ذاره تا خوندن چند باره درسنامه.

ثنا بابایان رتبه‌ 11 ریاضی کشور

من تا اسفند یازدهم بیشتر با برنامه‌ مدرسه هماهنگ بودم و زیاد برای کنکور درس نمی خوندم. حتی تکالیف کلاسیم رو روز قبل، انجام می‌دادم. در کل در سال یازدهم فقط برای امتحانات مدرسه خودم رو آماده می کردم. البته آزمون هم می دادم، اما ترازم هیچوقت به 7000 نمی ‌رسید. معلم فیزیکم در بهمن ماه با ما در کلاس صحبت کرد و بهمون یادآوری کرد که این زمان، خیلی ارزش داره و دیگه تکرار نمیشه.

بعد از اون صحبت ها شیوه ‎ درس خوندن من تغییر کرد. از درس ‌هام نکته برداری کردم و برای خودم جزوه‌ ی خلاصه ‌ی نکات هر درس رو آماده کردم. منابع تستی خوبی هم خریدم و تست بیشتری کار کردم. در کل سعی کردم درس‌های پایه رو تا قبل تابستان جمع بندی کنم. تابستان دوازدهم به تراز 7000 نزدیک شدم و پیشرفت کردم.

مهران محمدی رتبه 3 انسانی کشور

در رشته انسانی به دلیل این که متن کتاب خیلی اهمیت داره من 70 درصد مطالعاتم متنی بود و 30 درصد باقی مانده رو هم به آزمون اختصاص می دادم. ساعت مطالعه من هم متغیر بود و بستگی به شرایط اون روزم داشت. اما سعی کردم هیچ وقت در طول یک سال درس خوندنم کمتر از 7 ساعت نشه.

هانیه لله گانی رتبه 4 منطقه 3 تجربی

من تکنیک های مختلفی برای مدیریت زمان امتحان کردم که از بین اون ها، تکنیک زمان های نقصانی خیلی به من کمک کرد. در جلسه کنکور هم تونستم این تکنیک رو اجرا کنم. در آزمون های جامع و آزمون های سه روز یک بار هم من این تکنیک ها رو اجرا و تمرین کردم تا سر جلسه کنکور آرامش بیشتری داشته باشم.

سوگند بیگلری رتبه‌ 7 انسانی کشور

من تا قبل عید روزی حدود 7 تا 8 ساعت و بعد عید روزی حدود 12 ساعت مطالعه داشتم. سعی کردم که هر چه به کنکور نزدیک تر میشدم پرفشارتر مطالعه کنم و ساعت مطالعه خودم رو به مرور افزایش بدم.

عسل مسکین رتبه‌ 9 منطقه 1 ریاضی

من سر کلاس اکثر معلم ها خوب گوش می دادم و سعی می کردم خوب تست بزنم. در کل با این حرف که رتبه های برتر کنکور مشکل ندارند، کاملا مخالف هستم. شاید در نتیجه نهایی این طور به نظر بیاد اما از ابتدا که این شکلی نبوده. این درصد ها و تبدیل شدن به رتبه برتر حاصل یک سال تلاش فرد هست. من هم در درس‌ هایی مثل ادبیات و شیمی مشکل داشتم که با تلاش بیشتر اون ها را بر طرف کردم.

محمدطه رنجی رتبه‌ 4 تجربی کشور

در مطالعه سعی می کردم که معمولا 30 درصد زمانم رو متنی و 70 درصد آزمونی کار کنم. در روزهای تعطیل هم به طور متوسط 13 ساعت مطالعه می کردم که خیلی منو از برنامم جلو می انداخت.

مهرناز سیدی رتبه‌ 3 انسانی کشور

من هفته اول دروس رو بصورت تشریحی می خوندم و تست آموزشی می زدم. در هفته دوم مرور می کردم و تست بیشتر و زمان دار می زدم. در تابستان اوایل ۷ ساعت و در اواخر تابستان 11.5 ساعت در روز درس می خوندم. در دوران مدرسه 12.5 ساعت و در دوران جمع بندی هم روزی 13.5 ساعت مطالعه می کردم.

مائده ملکی رتبه‌ 2 انسانی کشور

یکی از عوامل موفقیت من در کنکور، پیوستگی من بود. تحت هیچ شرایطی پیشروی در مسیر کنکور و شرکت در آزمون ها رو متوقف نمی ‌کردم. دانش‌ آموزان کنکوری باید سعی کنن پیوستگی و استمرار در اجرای برنامه ‌هاشون رو رعایت کنن.

مثلث-موفقیت

امیرهمایون شریفی زاده رتبه 4 ریاضی کشور

من مطالعه ام رو از 3 الی 4 ساعت در تابستان شروع کردم و بعد به 6 ساعت در پاییز و زمستان رسیدم. اما در فصل جمع بندی این تایم رو به حدود 8 تا 10 ساعت رسوندم.

نکته: خیلی از رتبه های برتر کنکور با ساعت مطالعه بالا شروع نکرده اند. برای رتبه برتر شدن نیازی نیست در شروع ساعت مطالعه بالایی داشته باشید. اما باید با تلاش و استمرار در مسیر کنکور، پله پله پیشرفت کنید و پس از گذشت مدتی به ساعت مطالعه بالاتر برسید.

نگار هاشم‌زاده رتبه 5 تجربی کشور

در تابستان سال گذشته طبق برنامه راهبردی دهم و یازدهم و بخش کوچکی از دوازدهم رو مطالعه ‌کردم و در نیم سال اول، زوج درس ‌های پایه دهم را انتخاب کرده بودم. در ایام تابستان روزانه حدوداً 10 ساعت مطالعه داشتم و در ایام مدرسه، تقریباً 7 ساعت مطالعه میکردم.

سینا حسن زاده رتبه 3 منطقه 2 تجربی

مطالعه من حدود 70 درصد متنی و 30 درصد آزمونی بود. ساعت مطالعه من اما ثابت نبود و تغییر می کرد. من در سال دوازدهم به طور میانگین حدود 6 ساعت در روز مطالعه می‌ کردم.

علی غلامی رتبه‌ 7 منطقه 2 انسانی

روش کاری من در سال کنکور به این صورت بود که برای دفعه اول مطالعه و برای سری دوم بازیابی اون درس رو انجام می دادم. ساعت مطالعه من به طور میانگین 8 ساعت در روز بود.

مطهره ناصریان رتبه‌ 6 منطقه‌ 1 تجربی

وضعیت مطالعه من بستگی به هر درس متفاوت بود. مثلا در درس ریاضی بعد از یادگیری، دیگه متن نمی خوندم و بیشتر تست می زدم. یعنی تقریبا 80 به 20 بود.  اما در درسی مثل زیست، هم مطالعه زیاد متن و هم تست زیاد هر دو خیلی اهمیت داره و نسبت اون 40 به 60 بود. ساعت مطالعه من ثابت نبود و از مهر ماه با مطالعه 9 ساعت شروع کردم و بعد عید به ساعت مطالعه 12-13 رسیدم.

سیدمحمد جزایری رتبه‌ 6 منطقه‌ 3 ریاضی

اوایل من ابتدا بیشتر مطالعه می کردم و تست کمتری می ‌زدم. ولی رفته‌ رفته که به کنکور نزدیک می‌شدیم میزان تست بالاتری نسبت به مطالعه داشتم. ساعات مطالعه ی من از 4 الی 12 ساعت متغیر بود. البته از نظر من میزان تست هایی که یک شخص حل می کنه خیلی مهم تر از ساعات مطالعه بالاست.

علی معتمد الشریعتی رتبه 7 منطقه 1 تجربی

من با نسبت 70 به 30 درس می خوندم و بیشتر وقت رو صرف آزمون دادن می‌کردم. ساعت مطالعه من در سال کنکور از 10 ساعت شروع می ‌شد و گاهی به 14 ساعت هم می ‌رسید.

سانیار صالحی رتبه‌ 6 منطقه 3 تجربی

من اگه اولین بار یک درسی رو می خوندم شاید بیشتر از نصف زمانم صرف خوندن می شد. اما برای مرور یا جمع بندی بعد عید قطعا بیشتر زمانم صرف آزمون و تست می شد. زمان مطالعه من در سال دهم حدود ۴ ساعت، در سال یازدهم حدود ۷ ساعت و در سال دوازدهم قبل عید حدود 7 تا 8 ساعت بعد عید هم به حدود 9 ساعت در روز رسید.

محمدجواد قرای رتبه 6 منطقه 2 انسانی

من 90 درصد زمانم رو برای آزمون می خوندم و به طور خودکار برای مدرسه آماده می شدم. در روز هایی که مدرسه داشتم 6 تا 7 ساعت مطالعه داشتم و روزهایی که مدرسه نداشتم حداقل 10 ساعت. البته گاهی اوقات تغییراتی هم پیش می اومد ولی باعث نمی شد تمرکز من بهم بریزه.

محمد بهرامی رتبه 1 انسانی کشور

ساعت مطالعه من متغیر بود اما سعی می کردم چیزی کم نزارم که بعدا حسرت نخورم. در پایه دوازدهم معمولا 10 تا 11ساعت مطالعه داشتم اما این رقم گاهی تا 13 ساعت هم می رسید.

رضا نوری رتبه‌ 8 تجربی کشور

تحلیل برای من شاید از خود آزمون هم مهم‌ تر بود. جمعه بعدازظهر تحلیل آزمونم رو انجام می ‌دادم. اول اشتباهات و نزده‌ هام رو بررسی می کردم و یادگیریم رو کامل می‌کردم. بعد به سراغ سؤالاتی می‌ رفتم که برای حلشون شک داشتم یا نکته‌ ای داشتن که بلد نبودم. نکته‌ های جدید رو برای خودم یادداشت می ‌کردم و در مرور ها ازشون استفاده می کردم.

سخن پایانی

بچه تجربه های با ارزش 40 تا از رتبه برتر های کنکور رو خوندین و دیدین اکثر اون ها استراتژی مشابهی داشتن. چرا اینجوری بوده؟ چون اونا هم از رتبه برتر های کنکور سال های قبل الگوبرداری کردن. حالا نوبت شماست؛ شما باید از تجربه کنکوری های موفق سال های قبل استفاده کنین تا مشکلاتی و ابهاماتی که دارین رو برطرف کنین. هیچ چیز در سال کنکور از داشتن یک همراه و مشاور کاربلد که خودش تجربه موفقیت در کنکور رو داشته باشه با ارزش نیست.

موفق و شاد باشین

احسان جلالی

مدیر گروه آموزشی بروکا کنکور

برای کسب اطلاع از خدمات مشاوره تیم بروکا کنکور، لطفا فرم زیر را پر کنید.

کارشناسان ما ظرف 24 ساعت آینده با شما تماس میگیرند و راهنماییتون میکنن.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://brocakonkur.com/?p=13927
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
5 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اگر میخوای یک جلسه مشاوره رایگان با تیم بروکاکنکور داشته باشی،فرم زیر رو پر کن♥

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x